به گزارش روابط عمومی موسسه اندوخته شاهد؛ این بخش که قبلا در بیمارستان نیایش ایجاد شده است نتوانسته بود از دانشگاه علوم پزشکی مجوز لازم را اخذ کند که با بازسازی مجدد و ایجاد فضای جدید، سه عدد یونیت دندانپزشکی در محیطی به متراژ ۵۰ متر مربع امروز (سه شنبه) راه اندازی شد.
امروز همچنین ۷۰ تخت بستری در طبقه چهار بیمارستان فجر تبریز به ظرفیت این بیمارستان اضافه شد و تخت های این بیمارستان به ۱۱۰ تخت رسید، همچنین به بخش زنان هم ۲۰ تخت بستری افزوده شد و با پیشنهاد مدیریت این بیمارستان نام بیمارستان فجر به اولین شهید محراب استان آذربایجان به نام آیت الله قاضی طباطبایی تغییر پیدا کرد.
بنیاد شهید برای خدمات دندانپزشکی جانبازان اعصاب و روان بودجه در نظر گرفت
چند روز قبل معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفته بود که این نهاد بودجهای برای خدمات دندانپزشکی جانبازان اعصاب و روان که توانایی نگهداری دندانهای خود را ندارند در نظر گرفته است.
عبدالرضا عباسپور افزود: اگر جانبازان به طور مستقیم در جبهه با ترکش دچار آسیب در ناحیه فک و دندان شده باشند هزینه درمان آنها پرداخت میشود.
وی ادامه داد: برای مدیریت درمان مناسب ایثارگران هرم سلامت در بنیاد شهید تنظیم شده تا بتوانیم خدمات درمانی مورد نیاز ایثارگران را تحت پوشش بیمه پایه و بیمه تکمیلی ارائه دهیم.
بیمارستان روانپزشکی نیایش در سال ۱۳۶۹ و در زمینی به مساحت هفت هزار و ۵۰۰ متر مربع توسط معاونت بهداشت و درمان بنیاد مستضعفان برای جانبازان احداث شد این ساختمان برای ارائه خدمات پزشکی روزانه، در سال ۱۳۹۳به دلیل ضرورت ساخت، به بهره برداری رسید. اکنون بیمارستان روانپزشکی نیایش با زمینی به مساحت پنج هزار و ۶۰۰ متر مربع و ۵۲۲ متر مربع پارکینگ به صورت خصوصی به گروه هدف خدمات می دهد.
خبرنگار ایرنا از ۶ ماه قبل پیگیر مشکلات جانبازان اعصاب و روان به ویژه قرار گرفتن خدمات دندانپزشکی تحت پوشش بیمه بود که طی مصاحبه و گزارش های مختلف این مهم را از مسئولان مرتبط با حوزه جانبازان و ایثارگران مطالبه کرده است.